Palijativna njega

Najbolji kvalitet života u datim okolnostima.

Palijativna njega i zbrinjavanje obezbjeđena je u posebnim apartmanima uz stalni nadzor medicinskog osoblja. Podrazumjeva multidisciplinarni pristup sa ciljem da se simptomi bolesti kontrolišu i umanje, eventualni bolovi ublaže, a oboljelima i njihovim porodicama pruži podrška i najbolji mogući kvalitet života u datim okolnostima.

Dom Paradise - Starački dom Sarajevo

Tu smo za Vaše bližnje

Podrška

Odluka o tome da svoje najbliže prepustite brizi nepoznatim osobama veoma je teška. Dom za starije paradise tu je za Vas. Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i  nedoumice, da Vas posavjetujemo i ohrabrimo, a ukoliko se odlučite za naš Dom, tu smo da vas podržimo, te redovno i blagovremeno obavještavamo o stanju i promjenama kroz koje prolazi Vaš član porodice.

Zašto izabrati Dom za starije Paradise?

Hotelski smještaj

Udobni kreveti, moderne kupaonice sa tuš kabinama, fenom i ostalom opremom visokog kvaliteta. U svim sobama gosti imaju na raspolaganju LCD TV, telefon i bežična internet veza. Sobe su također klimatizovane.

Restoran

Dom za starije Paradise raspolaže profesionalno opremljenom hotelskom kuhinjom i obezbeđuje kvalitetnu ishranu prilagođenu zdravstvenom stanju korisnika. U kuhinji se pripremaju 3 obroka, kao i poseban režim ishrane prema potrebi.

Rehabilitiacijski tretmani - Kompletna podrška

Rehabilitacija

Ukoliko se Vaši bližnji oporavljaju ili im je potrebna rehabilitacija usljed bolesti ili povrede, obezbjeđen im je rad sa fizioterapeutom i pojačani medicinski nadzor radi prevencije mogućih komplikacija, a u cilju što skorijeg oporavka.

Ukoliko odlučite da je Dom Paradise pravo mjesto za vaše bližnje, informišite se o postupku prijema.