Trajni ili privremeni smještaj

Dom za starije osobe – Paradise svojim korisnicima omogućava komforni smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom.

Ishrana je obezbjeđena u okviru doma i servira se u vidu tri (3) obroka i užina.

Naš dom za starije nalazi se u mirnom dijelu grada, sa prostranim dvorištem za šetnju.

Starije osobe koje su samostalne, ali im je potrebna pomoć u obavljanju svakodnevnih aktivnosti i društvo, uživat će puni komfor našeg Doma.

Tu smo za Vaše bližnje, tu smo i za Vas

Smještaj

Smještaj je obezbjeđen u okviru namjenski projektovanog objekta u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom. U prizemlju se nalazi zajednički dnevni boravak sa trpezarijom. Zgrada poseduje lift i prostrano dvorište uređeno za boravak i šetnju.

Bolnički kreveti

Za lica kojima je potreban visok stepen zdravstvene njege i nadzora obezbjeđeni su posebni bolnički kreveti.

Licenca za rad

Na osnovu Rješenja Ministarstva zdravstva Kantona Sarajevo broj: 10-33-12475/20, Dom za starije osobe PARADISE posluje kao registrovana Ustanova socijalne zaštite za pružanje usluga zdravstvene njege i rehabilitacije licima smještenim u ovoj ustanovi.

Rješenje Ministarstva zdravstva možete preuzeti OVDJE.

Zašto izabrati Dom za starije Paradise?

Hotelski smještaj

Udobni kreveti, moderne kupaonice sa tuš kabinama, fenom i ostalom opremom visokog kvaliteta. U svim sobama gosti imaju na raspolaganju LCD TV, telefon i bežičnu internet vezu. Sobe su također klimatizovane.

Restoran

Dom za starije Paradise raspolaže profesionalno opremljenom hotelskom kuhinjom i obezbeđuje kvalitetnu ishranu prilagođenu zdravstvenom stanju korisnika. U kuhinji se svakodnevno pripremaju tri (3) obroka i užina.

Rehabilitiacijski tretmani

Rehabilitacija

Ukoliko se Vaši bližnji oporavljaju ili im je potrebna rehabilitacija usljed bolesti ili povrede, obezbjeđen im je rad sa fizioterapeutom i pojačani medicinski nadzor radi prevencije mogućih komplikacija, a u cilju što skorijeg oporavka.

Ukoliko odlučite da je Dom Paradise pravo mjesto za vaše bližnje, informišite se o postupku prijema.