Rehabilitacija

Pomoć u svakodnevnim aktivnostima i njega

Obezbjedite Vašim najbližim potrebnu post operativnu rehabilitaciju ili fizikalnu terapiju usljed problema sa kretanjem, preloma kuka ili moždanog udara.  Omogućen je sveobuhvatni tretman od strane našeg osoblja.

Rehabilitiacijski tretmani

Tu smo za Vaše najmilije

Rehabilitiacijski tretmani - Kompletna podrška
Kompletna podrška

Program najmenjen osobama kojima je potreban potpuni program rehabilitacije, kao i fizikalni tretmani. Najčešće su to osobe koje se oporavljaju od moždanog udara, lomovau ili je riječ o nepokretnosti usljed produženog boravka u postelji.

Program rehbilitacije

Program rehabilitacije u našem Domu može se takođe nadovezati na banjsko liječenje ili mu može prethoditi, naročito u situacijama kada rehabilitaciju treba započeti što ranije i bez odlaganja.

Rehabilitiacijski tretmani - Kompletna podrška
Rehabilitiacijski tretmani - Kompletna podrška
Terapijski tretmani

Terapijski tretmani su individualni, prilagođeni potrebama pacijenta, namjenjeni očuvanju ili uspostavljanju motornih aktivnosti ili usmereni na konkretan zdravsteveni problem. Mogu se sprovoditi u krevetu, našoj sali za fizikalnu terapiju ili na stazi za šetanje, zavisno od faze oporavka.

Zašto izabrati Dom za starije Paradise?

Hotelski smještaj

Udobni kreveti, moderne kupaonice sa tuš kabinama, fenom i ostalom opremom visokog kvaliteta. U svim sobama gosti imaju na raspolaganju LCD TV, telefon i bežična internet veza. Sobe su također klimatizovane.

Restoran

Dom za starije Paradise raspolaže profesionalno opremljenom hotelskom kuhinjom i obezbeđuje kvalitetnu ishranu prilagođenu zdravstvenom stanju korisnika. U kuhinji se pripremaju 3 obroka, kao i poseban režim ishrane prema potrebi.

Rehabilitiacijski tretmani - Kompletna podrška

Fizioterapeut

Ukoliko se Vaši bližnji oporavljaju ili im je potrebna rehabilitacija usljed bolesti ili povrede, obezbjeđen im je rad sa fizioterapeutom i pojačani medicinski nadzor radi prevencije mogućih komplikacija, a u cilju što skorijeg oporavka.

Ukoliko odlučite da je Dom Paradise pravo mjesto za vaše bližnje, informišite se o postupku prijema.